Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Belangrijk! Nieuw digitaal wedstrijdformulier

Nieuwsafbeelding
5-1-2019

Vandaag, 5 januari, start de KNHB met een nieuw Digitaal Wedstrijdformulier. De handleiding kan je vinden op de site van de KNHB: handleiding DWF.(www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/handleiding-dwf)

Voor het nieuwe DWF hoeven ONZE scheidsrechters en begeleiding (coaches/managers) geen account aan te maken op hockey.nl of KNHB.nl. Jullie kunnen gewoon gebruik maken van de huidige inlogcodes (lidnummer + wachtwoord waarmee je ook inlogt in de app). Scheidsrechters kunnen inloggen met lid-, kaart- of KNHB-nr en de betreffende dwf-code). Het inloggen kan via de DWF-knop in de mobiele app of via de site van de club. We verwachten volgende week de koppeling goed getest te hebben om het inloggen automatisch te laten gebeuren zoals nu het geval is vanuit de mobiele app. Momenteel (dit weekend) moet er dus op het nieuwe DWF nog worden ingelogd, maar dit is dus tijdelijk.

Wedstrijdcodes

De belangrijkste wijziging is dat je als coach nu ook een eigen DWF-code krijgt (per wedstrijd). Deze code kan je terugvinden in de app, onder wedstrijd-details. Daar staat ook de code voor de arbitrage. Dit zijn verschillende codes. De tegenstander heeft een eigen 'coach'-DWF-code. Er zijn dus per wedstrijd drie dwf-codes. Voor de thuiscoach, de arbitrage en voor de uit-coach.

Voor scheidsrechters: Voor de aangewezen scheidsrechters bij de top-lijn staat in de mobiele app van de club de code van de scheidsrechter. De scheidsrechters bij de breedte-lijn teams moeten de betreffende code vragen aan de coaches van de teams (belangrijk vooral bij de "vreemde" wedstrijd in het 3-luik!)

Help-pagina in de mobiele app

In de komende dagen zal er een extra pagina in de app worden geplaatst met veel gestelde vragen en tips rondom het nieuwe DWF.Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws