Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_sticks.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Sponsordiner Dames 1, 15 februari

Nieuwsafbeelding
5-1-2019

NOG EEN PAAR PLAATSEN BESCHIKBAAR!
Op 15 februari 2019 organiseren wij, BH&BC Breda Dames 1 in samenwerking met ONZE mooie club, een sponsordiner in combinatie met een veiling.
Gegarandeerd een leuke en gezellige avond en onder andere met het doel om Dames 1 op weg te helpen naar het kampioenschap door middel van een trainingsstage. Op de avond zelf zal er een heerlijk 4-gangen diner met bijpassende wijn worden geserveerd en gevarieerde leuke stukken worden geveild. 
We hopen dat vele leden hierbij van de partij willen zijn dus wij raden u aan uw plaats of tafel zo snel mogelijk te reserveren. Hoe? Lees de bijgevoegde flyer en neem actie.

Wij zien jullie heel graag gezellig aan tafel op 15 februari 2019.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws