Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_sticks.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Nieuwe tenue nu verkrijgbaar!

Nieuwsafbeelding
17-8-2018

Het is zover! Ons prachtige nieuwe nieuwe tenue ligt op jullie te wachten...


Vanaf heden is de nieuwe BH&BC Breda wedstrijdkleding van OSAKA verkrijgbaar bij Hockey Republic, klaar voor de start van het nieuwe seizoen. In bijgaand document hebben we enkele 'Frequent Asked Questions' over het wedstrijdtenue en het dragen daarvan opgenomen. Neem de tijd om dit te lezen. Wij zijn enorm trots op deze samenwerking met OSAKA en weten zeker dat jullie het resultaat niet alleen geweldig mooi zullen vinden, de nieuwe kleding is ook van goede kwaliteit en is zeer aangenaam in draagbaarheid.

De nieuwe kleding wordt de komende weken in batches aangeleverd dus het kan zijn dat jouw maat nog niet meteen op voorraad is. Wij vragen om begrip hiervoor. 
Wij hopen velen van jullie in het nieuwe tenue te mogen bewonderen in het komend seizoen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsGerelateerd nieuws