Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_keeper.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

In het zonnetje: Robin van Eck

Nieuwsafbeelding
10-6-2018

In het kader van de "vrijwilliger in het zonnetje" bracht een vertegenwoordiging van het bestuur afgelopen week een bezoekje aan Robin van Eck om hem te bedanken voor zijn onvermoeibare inzet voor de club.


Al jaren actief betrokken bij de club, onafgebroken door de jaren heen trainer/coach, eerst vooral bij zijn kinderen maar later ook bij andere elftallen zowel jongens als meisjes.

Altijd bevlogen en ambitieus….

Ook heeft hij ons flink geholpen met de club's slogan 'Onze Stad, Onze Club'; het filmpje over de club kent iedereen en is ook van zijn hand. Maar ook het verfrissen van de club's image, de mooie nieuwe vlaggen. Kortom we zien het werk van Robin overal op de club terug.


Een vrijwilliger met een echt Blauw Hart!


Namens het bestuur; dank je wel Robin, jouw veelzijdige ondersteuning wordt zeer gewaardeerd.Gerelateerd nieuws