Breda_plezier_familie.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_sticks.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_keeper.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

OSAKA; onze nieuwe kledingleverancier

Nieuwsafbeelding
23-5-2018

 C:\Users\ruurd\AppData\Roaming\PixelMetrics\CaptureWiz\Temp\8.png

Afgelopen periode is er door het bestuur en de sponsorcommissie hard gewerkt aan de selectie van een nieuwe leverancier van ons wedstrijdtenue. Met trots kunnen wij jullie nu vertellen dat BH&BC Breda per augustus 2018 voor een nieuwe kledingleverancier heeft gekozen.

 

Na een grondige selectieprocedure is de keuze uiteindelijk gevallen op het merk OSAKA. Dit bedrijf heeft zich niet alleen middels financieel aantrekkelijke voorwaarden, maar ook met hun enthousiasme, kwalitatief hoogstaande sportkleding en leveringsbetrouwbaarheid kunnen onderscheiden. Dit heeft ons doen besluiten om de komende jaren met hen in zee te gaan. Hockey Republic, al jarenlang onze partner voor de verkoop, zal de OSAKA Breda clubkleding in haar winkel gaan verkopen.

 

OSAKA is nog een relatief jong merk, in 2011 is opgericht door Frank Boschman en Stephan Butler. Het streven is om een inspirerend, prestatiegericht en technisch design bij elkaar te brengen. Wij zijn van mening dat zij daar perfect in geslaagd zijn.

 

Als BH&BC zijn wij de 1e hockeyclub in de Overgangsklasse die in OSAKA kleding zal gaan spelen! Onderstaand alvast een eerste indruk van het shirt (zie ook foto in de bijlage).

 

Het nieuwe tenue zal vanaf augustus bij Hockey Republic verkrijgbaar zijn.

 

Met sportieve groet,

 

BH&BC Breda Bestuur en Sponsorcommissie

Bijlage: image1(1).png

Reacties

Maxime Duncker
Coooool
Sofia Boll
Lekker max 😂
Maxime Duncker
Heeeeeé

Reageer op het nieuws