Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Marieke Bos verruilt Push voor D1 Breda.

Nieuwsafbeelding
15-5-2018

Ook Marieke Bos verruilt Push volgend seizoen voor Breda.

Ons Dames 1 team heeft zich wederom versterkt. Ditmaal met de komst van Marieke Bos (leeftijd, 23). In navolging van Kiki van de Kreek (26) en Anne-Fleur Nuijten (27) heeft ook Marieke Bos gekozen om over te stappen naar onze club.

Hiermee haalt de vrouwentak van BH&BC Breda een derde ervaren speelster binnen. Bos speelde in het verleden ook al voor de club. Drie jaar  geleden, in het hoofdklasse jaar van Push, maakte ze de overstap . Na drie jaar Push keert ze terug naar haar oude vereniging met ervaring op het hoogste niveau van Nederland.

"Ik wil meewerken aan de ambitieuze plannen van Breda. Het aantrekken van Kiki en Anne-Fleur en bovendien het aantrekken van coach Karel Alferink doet me beseffen dat er iets moois staat te gebeuren bij mijn oude club. Daar wil ik deelgenoot van zijn". Aldus Bos.

"Breda is zeer opgetogen met de komst van Marieke. We zijn trots op de terugkeer van een oud speelster die mee gaat in de ambitie om zo snel mogelijk terug te keren in de hogere regionen van hockeyend Nederland" aldus Willem de Keijzer, tophockeycommissie van BH&BC Breda.