Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_sticks.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_FJeugd.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

'Sneak Preview' terrein Champions Trophy

Nieuwsafbeelding
6-5-2018
Nieuwsgierig hoe het terrein van onze club en dat van AV Sprint er strakjes uitzien tijdens de Rabobank Hockey Champions Trophy 2018? Bekijk de 3D animatie in dit artikel; https://www.bndestem.nl/breda/breda-maakt-zich-op-voor-groot-hockeyfeest~a644fe75/ van BN De Stem.
Je krijgt een sneak preview van het terrein met de toegangstenten, het promodorp, het speelveld met tribunes en het vip dorp. Dat wordt een mooi hockeyfeestje in juni.

Jij bent er toch ook bij?
Even ter herinnering: als je hierbij wilt zijn als vrijwilliger, kan dat! Graag zelfs. Meld je aan via deze pagina op hockey.nl, en geniet van een prachtige hockeyweek!

Gerelateerd nieuws