Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_keeper.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Aftermovie S&R en kaarten CT

Nieuwsafbeelding
6-5-2018

Bekijk de after-movie van het Sportiviteit & Respect weekend in Hockeystad Breda op 7 en 8 april 2018, met BH&BC Breda, BHV Push, B.N.M.H.C. Zwart-Wit, HC Prinsenbeek en MHC Teteringen.

(Lees je dit bericht in de app, ga dan naar https://youtu.be/qDChvyWLuBk om het filmpje te bekijken!)


En....blijf meedoen aan de Blauwe Kaart! Haal ‘m op bij de wedstrijdtafel en sta na de wedstrijd stil bij wat sportief was aan de wedstrijd en je tegenstander. Vul je complimenten in op de kaart en reik hem uit aan de tegenstander. Hier een leuk voorbeeld:


En.....maak kans op kaarten voor de Champions Trophy!

Maak ook een leuke foto van jouw team mét je tegenstander én de blauwe kaarten. Maak er een foto van en mail de foto naar [email protected]. Tot en met zaterdag 26 mei maak je daarmee kans op kaarten voor de Champions Trophy!