Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_keeper.jpg Breda_plezier_TD.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Ga op de foto met je Blauwe Kaart!

Nieuwsafbeelding
16-4-2018
Laat je van je sportieve kant zien, ga op de foto met je Blauwe Kaart!

In het weekend van 6 en 7 april stond heel Hockeystad Breda stil bij sportiviteit en respect. Alle jeugdteams droegen de blitse respect-polsbandjes en reikten die ook uit aan hun tegenstander. De Blauwe Kaart geïntroduceerd en een blijver op onze club.
Zondags smulden de veteranen van unieke blauwe taarten en hebben enkele jeugdteams met sportief oog naar hun wedstrijden gekeken.

We willen iedereen bedanken voor alle leuke reacties en inzet. Het was een zonnig en geslaagd weekend!

En....blijf meedoen aan de Blauwe Kaart! Haal ‘m op bij de wedstrijdtafel en sta na de wedstrijd stil bij wat sportief was aan de wedstrijd en je tegenstander.Vul je complimenten in op de kaart en reik hem uit aan de tegenstander.

Maak kans op kaarten voor de Champions Trophy!
Maak ook een leuke foto van jouw team mét je tegenstander én de Blauwe kaarten Mail deze foto naar [email protected]. Tot en met 13 mei maak je daarmee kans maken op kaarten voor de Champions Trophy!