Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_keeper.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Champions Trophy landen en speelschema

Nieuwsafbeelding
15-3-2018
Van Melbourne in 2012, Bhubaneswar, Indië in 2014 en Londen in 2016 naar Breda in 2018! Van 23 juni tot en met 1 juli staat onze stad in het teken van de Champions Trophy voor herenteams.

Afgelopen week heeft de KNHB bekend gemaakt welke landen van 23 juni tot en met 1 juli gaan strijden tijdens de Champions Trophy 2018. Dit zijn Argentinië, Australië, België, India, Nederland en Pakistan. Zij spelen in een week tijd 32 wedstrijden. Je vindt het volledige speelschema en overige informatie over het toernooi op https://hockey.nl/championstrophy/. En als extraatje komen ook de dames naar Breda voor een 4-landen toernooi. Hieraan nemen naast Nederland ook China, Japan en Spanje deel.

Alle wedstrijden worden gespeeld op de velden van hockeyclub BH&BC Breda. Er worden dagelijks meer dan 8.000 bezoekers verwacht in Breda. Wil jij deze laatste Champions Trophy niet missen, koop dan snel je kaartjes.

Kaartjes kopen? 
Voor leden van de Bredase hockeyclubs heeft de KNHB een apart vak gereserveerd. 
Kaartjes koop je via deze speciale Breda link

Ben je geen lid van één van de Bredasche clubs en wil je een kaartje kopen, of liever een passe-partout (gecombineerde tickets voor alle 8 dagen van het toernooi), dan kun je alle informatie vinden op https://hockey.nl/championstrophy/.

Wil jij zelf een rol spelen tijdens dit toernooi? Meld je dan snel aan als vrijwilliger. De KNHB is namelijk op zoek naar vrijwilligers voor verschillende functies. Ze zoeken bijvoorbeeld mensen die verbindingen onderhouden met de teams, pers of officials. En mensen die tijdens de week crew member willen zijn op het terrein. De organisatie heeft een sterke voorkeur voor vrijwilligers die de gehele periode beschikbaar zijn. De minimale beschikbaarheid is vier dagen. Aanmelden? Ga dan naar https://hockey.nl/championstrophy/vrijwilligers/.

Gerelateerd nieuws