Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_keeper.jpg Breda_plezier_familie.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Nationale Sportkampen

Nieuwsafbeelding
13-3-2018
In de meivakantie (2 – 4 mei) en zomervakantie (13 – 17 augustus), kan jij als hockeyliefhebber optimaal genieten. Gedurende de vakantie geniet je van Nationale Hockey-, Tophockey- en Sport & Spelkampen. Tijdens de kampen en clinicdagen word jij uitgedaagd met leuke hockeyoefeningen en zal je snel een nog betere hockeyer worden.
 
 
Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.nationalesportkampen.nl/breda. Meld je aan voor 1 april en maak gebruik van een vroegboekkorting tot €250,-.

Hockeykamp junior
Houd jij van hockey maar vind je het ook leuk om andere sporten te beoefenen en spring je graag op een luchtkussen? Dan is dit kamp gemaakt voor jou!

  • Clinic van een topspeler
  • 50% hockey, 50% andere sporten en activiteiten, waaronder de luchtkussens
  • Voor beginners en gevorderden van 6 t/m 8 jaar
Prijs vanaf €179,-.

Hockeykamp Original
Het hockeykamp is voor iedereen die van hockey houdt maar ook van andere sporten en activiteiten houdt. Houd jij van hockey maar vind je het ook leuk om andere sporten te beoefenen en spring je graag op een luchtkussen? Dan is dit kamp gemaakt voor jou!
  • Clinic van een topspeler
  • 70% hockey, 30% andere sporten en activiteiten, waaronder de luchtkussens
  • Voor beginners en gevorderden van 8 t/m 12 jaar
Prijs vanaf €179,-.

Gerelateerd nieuws