Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda dames 1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Familietoernooi_17.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_sticks.jpg Breda heren 1_17-18.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Versterking voor Dames 1

Nieuwsafbeelding
26-2-2018

Met veel genoegen kondigt BH&BC Breda aan dat met ingang van seizoen 2018-2019 Kiki van der Kreek en Anne-Fleur Nuiten, beiden nu nog actief bij Push D1, de selectie komen versterken.

Willem de Keijzer, lid van deTophockeycommissie van de club: "We zijn zeer opgetogen over de komst van Kiki en Anne-Fleur, die met hun jarenlange ervaring in overgangs- én hoofdklasse onze getalenteerde maar veelal jonge speelsters veel kunnen bijbrengen. We verwachten dat zij een belangrijke rol zullen gaan spelen in de gewenste terugkeer naar de hogere regionen van de competitie".

Voorzitter Marjon Wanders vult aan: "We zijn er trots op dat deze twee dames ervoor kiezen om volgend jaar in het korenblauw te gaan spelen. We denken dat we met hen een sterk fundament hebben gelegd om de prestatiedoelstellingen te gaan realiseren".

   

Kiki van der Kreek                      Anne-Fleur Nuijten