Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_sticks.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_keeper.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Workshop "Een beetje opvoeder"

Nieuwsafbeelding
7-2-2018
We zijn vereerd jullie te mogen uitnodigen voor de workshop "Een beetje opvoeder” van de inmiddels beroemde kinderpsychologe Tischa Neve.
 
 

 
Op maandagavond 5 maart helpt Tischa ons goed uit de startblokken te komen voor de tweede seizoenshelft. Van 20.00 uur tot circa 22.00 uur geeft zij een workshop met tips en creatieve oplossingen voor veel voorkomende opvoedsituaties.
 

 
Hoe motiveer je jonge kinderen of juist pubers? Wat is de rol van een coach en ouder op en om het veld? Hoe ga je om met hun emoties, en die van jezelf?
 

 
Al bijna tien jaar lang geeft Tischa als kinderpsycholoog en opvoedkundige workshops en trainingen aan ouders, coaches en trainers over deze onderwerpen. Ze doet dat voor de KNHB en andere sportbonden op congressen en verenigingen.
 

Om een indruk te krijgen van haar expertise en ervaring zijn enkele items te bekijken op haar website.
 

 
We zijn blij dat ze weer naar Breda komt en hopen jullie in grote getale (zowel trainers, coaches en ouders van onze jeugd zijn van harte welkom) te zien op 5 maart om 20 uur in het clubhuis. Tot dan!
 

 
 
Aanmelden of vragen? Mail dan naar [email protected].