Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_keeper.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Update veld 5

Nieuwsafbeelding
19-2-2018
Vanaf vandaag gaat voor iedereen de tweede helft van het seizoen weer starten (1e en 2e lijns waren al begonnen) en u zult ongetwijfeld gaan zien dat er tijdens de winterstop veel is gebeurd.

Ons nieuwe veld 5 begint vorm te krijgen en heeft de eerste keuring voor stabiliteit en dikte-laag positief doorlopen. De aanhoudende vorst levert hier en daar een kleine vertraging op maar we hopen dat een tweede keuring voor vlakheid aanstaande dinsdag kan plaatsvinden. Op deze dag zal ook aan het hekwerk worden begonnen.

Mogen we iedereen vragen dit prachtige staaltje werk op geen enkele wijze te verstoren en afstand van het nieuwe veld te houden zodat we onverhinderd de eindstreep kunnen halen. Als alles volgens planning verloopt, zal het nieuwe veld in maart worden opgeleverd.
 
 
Direct hierna beginnen we met de renovatie van veld 4. We zullen tijdens de tweede helft dus nog niet direct alle vijf de velden tot onze beschikking hebben, maar gaan er qua capaciteit ook niet op achteruit want er blijven steeds minstens vier velden beschikbaar.

We hebben lang moeten wachten op deze uitbreiding en zijn dan ook erg blij dat we deze stap nu kunnen zetten. Wij vragen om begrip voor mogelijke hinder en overlast tijdens de periode van de werkzaamheden maar zijn ervan overtuigd dat het eindresultaat de moeite waard zal zijn!

We houden jullie uiteraard op de hoogte van de voortgang!