Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_sticks.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_keeper.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Trainingen jeugd in 2018

Nieuwsafbeelding
10-1-2018
Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat we ook weer snel met de buiten trainingen (mits het weer het toe laat) gaan starten. Onderstaand een overzicht van de startdata.

Toplijn
De toplijn gaat vanaf maandag 22 januari weer een start maken met het buitenseizoen.

Breedtejeugd
De breedte jeugd zal starten na de krokus/carnavalsvakantie vanaf maandag 19 februari.

Jongste jeugd
Op de woensdagen gaan we met de jongste jeugd starten op woensdag 31 januari en woensdag 7 februari. De week na de krokus/carnavalsvakantie start (naast de woensdagtraining) ook de vrijdag training weer.

Informatie over tijden en velden met betrekking tot alle trainingen zijn te vinden op de website. De start van de competitie is 10 maart 2018.

Einde seizoen 2017/2018
Toplijn 1e en 2e teams trainen tot en met vrijdag 8 juni, hierna heeft iedereen een weekje rust. De trainingen in de nieuwe samenstellingen starten maandag 18 juni tot en met vrijdag 6 juli. I.v.m. de Champions Trophy zal er wellicht uitgeweken worden naar andere clubs.

Breedte teams trainen tot en met vrijdag 8 juni, hierna heeft iedereen een weekje rust. De trainingen in de nieuwe samenstellingen starten maandag 18 juni tot en met vrijdag 6 juli. I.v.m. de Champions Trophy zal er wellicht uitgeweken worden naar andere clubs.

(Periode einde seizoen is allemaal onder voorbehoud i.v.m. Champions Trophy op ons complex).

Start seizoen 2018/2019
Voor volgend seizoen starten de trainingen voor de toplijn 1e en 2e teams op maandag 13 augustus 2018

Voor volgend seizoen starten de trainingen voor de breedte op maandag 20 augustus 2018

Voor verdere vragen:

[email protected]