Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_sticks.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_plezier_TD.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Selectieprocedure seizoen 2018-2019

Nieuwsafbeelding
14-11-2017

Tijdens onze recente evaluatie van de teamindelingen en selectieprocedure seizoen 2017-2018 hebben we geconstateerd dat er een aantal zaken niet goed verlopen zijn .

Hiervoor hebben we een aantal oorzaken gevonden, waaronder bijvoorbeeld het vertrek van een belangrijke vrijwilliger.

Wij hebben de commissie gelukkig weer aangevuld en zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat Jurriën de Vries de rol van lijncoördinator C en D breedte op gaat oppakken. Daarnaast heeft onze evaluatie er toe geleid de selectieprocedure aan te passen.

Vanaf dit moment staat achter de inlog van BH&BC Breda de selectieprocedure voor seizoen 2018-2019. We communiceren dit tijdig zodat het voor iedereen duidelijk is.

Met vriendelijke groet,

Joost Melis & Pim Janus

P.S. Om het document te bekijken dient u op de website in te loggen met uw eigen lidnummer en wachtwoord. Onder "club"-"documenten"-"beleid en uitwerking" vindt u de selectieprocedure voor seizoen 2018-2019.