Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_sticks.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Mini's van de week D1: Berit en Emma

Nieuwsafbeelding
14-11-2017
We mochten om 11.30u naar de kleedkamer van Dames 1 en gingen we naar de strategie-kamer. En toen zei de coach; "........ " (dat is geheim). 
Toen gingen we naar het veld om warm te lopen en iedereen rende heel hard!! De wedstrijd was erg spannend en Etten-Leur scoorde snel een eerste goal. Na veel strafcorners voor Breda werd het gelukkig 1-1. Met 2-1 tegen gingen we de rust in en mochten we mee naar de kleedkamer. In de tweede helft gelukkig weer een goal voor Breda en daarom moesten er shoot-outs genomen worden. Wij hadden dit nog nooit gezien en vonden het super spannend. Gelukkig hebben we gewonnen!
Het was super leuk om mini van de week te zijn en iedereen was heel lief voor ons. We hebben koekjes uitgedeeld en alle handtekeningen verzameld. Heel veel dank namens Berrit en Emma (M6E3)