Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda heren 1_17-18.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda dames 1_17-18.jpg Breda_Familietoernooi_17.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Teamsponsoring

Nieuwsafbeelding
27-9-2017

Nu het seizoen weer is begonnen worden er weer veel spelers in het nieuw gestoken. Wij zien ook steeds meer teams die gesponsord worden. Naast het wedstrijdtenue zijn trainingspakken, jacks, truien en sticktassen voorzien van de naam van een of meerdere bedrijven.

In veel gevallen gaat het om lokale ondernemers die door een team van BH&BC Breda te sponsoren extra bekendheid willen krijgen. Of het gaat om enthousiaste ouders die de kleding of sticktassen hebben betaald en in ruil daarvoor hun bedrijfsnaam op het product mogen plaatsen.

Uiteraard juichen wij dat van harte toe, want wat is er nou mooier dan een Breda-team dat er goed gekleed bij loopt? Maar... teamsponsoring is niet vrijblijvend!

Nieuwe sponsoren dienen een overeenkomst aan te gaan die hen als sponsor aan de club verbindt. De jaarlijkse bijdrage voor teamsponsoring bedraagt €250,- (exclusief de kosten voor aanschaf en bedrukking). Voor teamsponsoring bij de 6-tallen en 8-tallen geldt een lager bedrag. Voor de toplijn-teams gelden speciale afspraken.

Meer informatie over teamsponsoring is te vinden op de website onder "sponsoring", of direct via deze link.

Als jouw team in gesprek is met een teamsponsor, neem dan even contact op met de sponsorcommissie. De commissie kan je niet alleen helpen met de sponsorafspraken, maar dan kunnen we ook teleurstellingen achteraf voorkomen. Teleurstellingen voor het bedrijf, maar ook voor het team.

 

Bij vragen kun je terecht bij de sponsorcommissie: [email protected].