Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda dames 1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda heren 1_17-18.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Familietoernooi_17.jpg Breda_sticks.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

In het zonnetje: Sandra den Uyl

Nieuwsafbeelding
20-9-2017
In het kader van de "vrijwilliger in het zonnetje" bracht een vertegenwoordiging van het bestuur deze week een bezoekje aan Sandra den Uyl om haar een welverdiende bos bloemen te overhandigen.

Nog maar 4 jaar geleden startte haar zoon Thomas bij Breda in de drietallen. Het enthousiasme van Sandra over alles wat met de organisatie van het hockey te maken had bleef niet lang onopgemerkt en al snel trad zij toe tot de arbitragecommissie. Daarnaast verrichtte zij vaak hand- en spandiensten voor andere commissies. Sinds vorig jaar is Sandra samen met Bart Herklots eveneens verantwoordelijk voor de trainingsmaterialen en keepersmaterialen, wat geen gemakkelijke taak is maar die zij desondanks heel enthousiast vervult. Met ingang van het huidige seizoen neemt Sandra samen met Conny van Zwol bovendien de taak van Marieke over als wedstrijdsecretaris voor de jeugd en jongste jeugd.

In Sandra hebben we dus een echte duizendpoot gevonden waar we heel blij mee zijn. Zoals zij zelf zegt: "Ik heb al een flink blauw hart gekregen!"