home15.png Breda_Home_bandywedstrijd_v2.jpg Home_interland_paraschut.jpg home06.png home22.png Home_interland_training.jpg Breda_Home_sportkamp.jpg Breda_Home_portret.jpg Home_interland_ellenhoog.jpg Breda_Home_bal.jpg Breda_Home_kids.jpg home21.png Breda_Home_bierfest.jpg Breda_Home_lol.jpg Breda_Home_Van Dijck.jpg Home_interland_publiek2.jpg Home_interland_lineup.jpg Breda_Home_clinic_dames1.jpg Breda_Home_actie.jpg Breda_Home_oudheren1.jpg Breda_Home_corner.jpg Home20_v2.png
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

In het zonnetje: Sandra den Uyl

Nieuwsafbeelding
20-9-2017
In het kader van de "vrijwilliger in het zonnetje" bracht een vertegenwoordiging van het bestuur deze week een bezoekje aan Sandra den Uyl om haar een welverdiende bos bloemen te overhandigen.

Nog maar 4 jaar geleden startte haar zoon Thomas bij Breda in de drietallen. Het enthousiasme van Sandra over alles wat met de organisatie van het hockey te maken had bleef niet lang onopgemerkt en al snel trad zij toe tot de arbitragecommissie. Daarnaast verrichtte zij vaak hand- en spandiensten voor andere commissies. Sinds vorig jaar is Sandra samen met Bart Herklots eveneens verantwoordelijk voor de trainingsmaterialen en keepersmaterialen, wat geen gemakkelijke taak is maar die zij desondanks heel enthousiast vervult. Met ingang van het huidige seizoen neemt Sandra samen met Conny van Zwol bovendien de taak van Marieke over als wedstrijdsecretaris voor de jeugd en jongste jeugd.

In Sandra hebben we dus een echte duizendpoot gevonden waar we heel blij mee zijn. Zoals zij zelf zegt: "Ik heb al een flink blauw hart gekregen!"