Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_keeper.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Gezamenlijke update 6 hockeyclubs

Nieuwsafbeelding
21-5-2020

Beste (ouders), leden, trainers en vrijwilligers,

 

Het is alweer een kleine maand geleden sinds wij jullie als nu 6 united clubs hebben toegesproken en er is in die tijd, sinds 24 april, veel positieve actie ondernomen die ons allen veel moed, hoop en vooral plezier heeft gegeven.

 

Onze jongere jeugd is op 6 mei, een week na de aankondiging van versoepeling via de persconferentie, op aangepaste wijze weer gaan trainen en de 12 plussers volgden op maandag 11 mei. Onze senioren zullen aankomende week weer van start gaan, zodat iedereen - die dit wil - hockeytechnieken weer kunnen oppoetsen, werken aan de conditie en weer in teamverband met zijn of haar hockey vriendjes/vriendinnetjes/maten gezellig bezig kunnen en mogen zijn. En daar zijn wij als clubs enorm blij om.

 

Het geweldige nieuws dat contactsporten vanaf 1 september weer zijn toegestaan geeft ons allen ook veel positieve energie; wij rekenen erop dat we vanaf zaterdag 5 september de competitie in z’n geheel kunnen starten, van top, breedte, voor jong en (nooit te) oud. 

Dit betekent eveneens dat het mogelijk is om daarvoor (augustus) te trainen met contactmomenten, of in andere woorden oefenwedstrijden en onderlinge potjes mogen spelen. Alle sportbonden waaronder de KNHB en NOC*NSF zijn al hard bezig om dit te kunnen bewerkstelligen.

 

Wij vragen dan ook aan al onze leden - zo’n 8000 in totaal - om met ons positief gezind het nieuwe seizoen in te luiden. We rekenen op jullie steun zodat we er volgend seizoen iets extra moois van kunnen maken! 

 

Indien je, voor welke reden dan ook toch moet opzeggen, doe dit dan voor 1 juni. Deze opzegdatum is ongewijzigd vanwege de samenhang met het inschrijven van nieuwe teams voor seizoen 2020-2021 wat tijdens de maand juni moet geschieden.

 

Geniet van deze zonnige dagen met het heerlijke vooruitzicht weer te kunnen trainen tijdens de komende weken en nog veel fijner; de opstart van een mooie competitie in september.

 

Namens de besturen van hockeyclubs;

 


 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws