Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_sticks.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Bovelander Hockeykamp gaat door!

Nieuwsafbeelding
21-5-2020

Van 13 tot 15 juli mogen jullie weer! Het gezellige en leerzame Bovenlander Hockeykamp op ONZE club mag en kan plaatsvinden, waarbij de adviezen van de RIVM nauwgezet zullen worden toegepast.

Er wordt gewerkt aan een duidelijk protocol om ervoor te zorgen dat alle Hockeykampen Coronaproof gegeven worden. Dit protocol wordt twee weken voor aanvang in de kampbrief aan de deelnemers gecommuniceerd.

Een van de aanpassingen zal zijn dat er minder kinderen aan een Hockeykamp kunnen deelnemen waardoor we eerder dan gebruikelijk vol zitten. Wacht dus niet te lang met boeken! 

Daarnaast kunt u met een gerust hart boeken, omdat we ook de betalingsvoorwaarden hebben aangepast. U krijgt ten alle tijden het betaalde inschrijfgeld retour als blijkt dat door het Coronavirus de Hockeykampen uiteindelijk toch niet door kunnen gaan.

Meer informatie over de te gekke Bovelander hockeykampen op Breda vind je via de volgende link: https://www.bovelander.nl/locaties/bh-bc-breda/

En je kunt natuurlijk ook alvast het kamp in de herfstvakantie boeken!


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws