Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Meest recente update Coronavirus

Nieuwsafbeelding
29-3-2020

Beste (ouders), leden en vrijwilligers,

Maandagavond 23 maart heeft de Nederlandse regering via een vervolg persconferentie de maatregelen die op 15 maart j.l. werden meegedeeld aanzienlijk aangescherpt. Op de website van de KNHB is dit als volgt aangegeven:

 

"Update 26 maart 2020, 15.55 uur”

De Nederlandse regering heeft op 23 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus aangescherpt. Voor de sport betekent dit dat er tot 1 juni geen congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd. Het verbod om sport- en fitnessclubs (sportaccommodaties en sportinrichtingen), waaronder zwembaden, sporthallen en sportvelden, open te stellen, staat nog tot en met 6 april.

NOC*NSF is met het ministerie van VWS in overleg wat één en ander praktisch betekent, bijvoorbeeld voor sporten in de buitenruimte en voor de competities. De KNHB blijft de richtlijnen van het RIVM volgen, net als de adviezen van het ministerie van VWS/NOC*NSF. Zodra we meer informatie hebben, zullen we dit vanzelfsprekend delen op onze website en met de verenigingen.


We houden de website van de KNHB goed in de gaten en hopen dat er snel duidelijkheid is over het vervolg van de competitie.

Voor de volledige update van de KNHB van 26 maart 15.55 verwijzen we jullie naar deze link; www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus en de veelgestelde vragen.

Lees ook het voorgaande artikel op onze website van 16 maart.

Namens de besturen van hockeyclubs;


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws