Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_keeper.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Hekken van ONZE CLUB op slot

Nieuwsafbeelding
17-3-2020

Naar aanleiding van de versterkte kabinetsmaatregelen en de oproep van onze minister president maandagavond 16 maart, vinden wij het nodig om als club duidelijkheid te scheppen wat betreft de periode tot en met maandag 6 april.

Het is onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om mee te helpen sociale contacten zoveel mogelijk tegen te gaan. Wij zullen de hekken van ONZE club dan ook fysiek op slot doen, net als andere sportverenigingen in Breda en de rest van Nederland. Een balletje slaan met je vrienden/teamgenoten of zelfs met z’n tweeën is even niet toegestaan en dit willen wij als club dan ook op geen enkele wijze faciliteren.

Wij vragen jullie, onze leden en ouders van onze jeugdleden, deze maatregel te respecteren en de club tot en met 6 april a.s. niet te betreden.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws