Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Verlenging afgelasting hockeyactiviteiten t/m 6 april

Nieuwsafbeelding
16-3-2020

Beste (ouders), leden en vrijwilligers,

Op zondagavond 15 maart heeft er wederom een landelijke persconferentie plaatsgevonden welke additionele gevolgen heeft op de hockeycompetitie. Hierover willen wij jullie nogmaals berichten.

De Nederlandse overheid heeft zondagmiddag 15 maart besloten dat alle sportverenigingen/complexen in Nederland hun deuren moeten sluiten, in elk geval tot en met maandag 6 april. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor alle hockeyverenigingen.

Als gevolg heeft de KNHB afgelastingen verlengd van de eerder gecommuniceerde datum 31 maart naar 6 april 2020. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau en competities. De KNHB streeft ernaar de afgelaste wedstrijden op een later tijdstip in te halen en zal de mogelijkheden daartoe onderzoeken.

Het is de verwachting dat dit nieuwe coronavirus nog langere tijd onder de bevolking aanwezig zal blijven. Alle adviezen en maatregelen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) zijn er op gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen. Daar is extra tijd voor nodig.

Dit betekent in de praktijk dat onze hockey complexen inclusief clubhuizen tot en met 6 april a.s. dicht zullen zijn.

Wij krijgen veel vragen of teams onze velden kunnen gebruiken voor een onderling georganiseerde training of vriendschappelijk potje. Helaas is dit niet mogelijk. Wij voelen ons verantwoordelijk voor jullie gezondheid. Sporten is belangrijk voor een goede weerstand, maar wij hebben eveneens de verantwoordelijkheid om sociale contacten tegen te gaan. Hockey doe je met een aantal medespelers en is daardoor een aansporing tot sociaal contact. 
Wij vragen iedereen dan ook om begrip tijdens deze uitzonderlijke situatie en onze velden niet te gebruiken tot en met 6 april a.s.

Blijf wel bewegen. Doe dit thuis of buiten en het liefst alleen.

Voor de volledige update van de KNHB van 15 maart 17.30 verwijzen we jullie naar deze link; www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus

Namens de besturen van hockeyclubs;


 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws