Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_keeper.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

De zaterdag bardienst door ouders

Nieuwsafbeelding
2-11-2019
Dit seizoen zag de start van het nieuwe initiatief van ONZE zaterdag jeugddag bardienst door ouders. Vanaf de eerste competitiedag zijn de ouders van de jeugdteams ingeroosterd om een dagdeel mee te draaien achter de bar. Dit heeft veel leuke, gezellige en zelfs hilarische momenten opgeleverd.

Het initiatief is een groot succes, vele ouders vinden het superleuk om op deze manier betrokken te zijn en het is tenslotte maar 2 x in een heel seizoen dat een team wordt gevraagd een barploeg van 4 te leveren. Ideaal voor de ouders die het fluiten nogal een opgave vinden en zo toch een handje kunnen helpen.

Het is wel belangrijk dat de teams, onder leiding van coaches en managers, deze taak serieus neemt en ook daadwerkelijk een ploeg aanlevert op de aangegeven datum. Het is tot nu maar eenmaal gebeurd dat dit niet is gedaan wat de nodige stress leverde voor onze clubhuiscommissie en barhoofd.

Wij willen iedereen er dan ook nogmaals aan herinneren dat het belangrijk is dat ieder team deze taak de nodige aandacht geeft.

Hier nogmaals hoe het werkt:
Gemiddeld zal een team 2 keer per seizoen een shift bardienst draaien.
De bardienst bestaat uit vier dagdelen (shifts), te weten: 8.00-11.00 / 11.00-13.30 / 13.30-16.00 / 16.00-19.00 uur. Per shift worden er 4 ouders verwacht.

Er is altijd een barhoofd aanwezig om de ouders waar nodig te begeleiden. De coach/manager wijst de ouders aan die de bardienst gaan draaien; er moeten 4 personen aanwezig zijn. Om de overdracht soepel te laten verlopen dienen de ouders zich 10 minuten voor aanvang van de shift te melden bij de bar. Coaches/managers hebben het volgende schema en zullen dit in hun eigen team communiceren en organiseren. Zij krijgen ook nog een ‘reminder’ in de week voordat het team een barploeg moet aanleveren. Mochten er nog vragen zijn dan kunnen jullie altijd mailen naar [email protected]

Hartelijk dank voor jullie aandacht hiervoor!

De Clubhuiscommissie.