FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Clubhuis  Aantal vragen: 2
 Hockeyschool  Aantal vragen: 1
 Lidmaatschap  Aantal vragen: 11
 LISA  Aantal vragen: 1
 Spelregels  Aantal vragen: 2
 Sponsoring  Aantal vragen: 2
 Sportiviteit & respect  Aantal vragen: 4
 Tenue en materiaal  Aantal vragen: 6
 Website  Aantal vragen: 3
 Wedstrijden en trainingen  Aantal vragen: 9

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Lidmaatschap
Ben je als trainingslid speelgerechtigd? 
Trainingsleden zijn niet speelgerechtigd bij de KNHB en kunnen dus niet deelnemen aan wedstrijden.  
Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen en/of een adreswijziging doorgeven? 
Veel gegevens zijn zelf te wijzigen door in te loggen op de website en vervolgens te klikken op 'Profiel'. Lukt het daar niet, dan graag per e-mail contact opnemen met de Ledenadministratie ([email protected]).  
Hoe kan ik mijn lidmaatschap beĆ«indigen en wat is de opzegtermijn?  
Een lidmaatschap loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Het opzeggen van het lidmaatschap dient voor 1 juni van het lopende seizoen plaats te vinden. Bij opzeggingen gedurende het seizoen vindt geen restitutie plaats van de betaalde contributie. Voor meer informatie zie: http://hcbreda.nl/site/default.asp?option=4&menu=4 .  
Hoe word ik lid van BH&BC Breda? 

BH&BC Breda kent verschillende soorten lidmaatschappen. De belangrijkste keuze is die tussen "spelend lid", "trainingslid", of "niet-spelend lid" ("bandylid"). Voor meer informatie of je direct aanmelden ga naar: http://hcbreda.nl/site/default.asp?option=4&menu=4 

 
Ik ben geblesseerd, kan ik mijn lidmaatschap nu bevriezen? 

Tussentijds opzeggen is niet mogelijk, ook niet in geval van verhuizing, werken in het buitenland, studie, zwangerschap, ziekte, blessures of overstappen naar een andere club of sport. Bij opzeggingen gedurende het seizoen vindt geen restitutie van de betaalde contributie plaats.

 
Ik ben mijn lidnummer en/of wachtwoord kwijt, hoe kan ik deze informatie opnieuw ontvangen? 

Ben je je lidnummer vergeten? Neem contact op met de ledenadministratie via e-mail: [email protected] . Je lidnummer staat ook op je factuur.

Ben je je wachtwoord vergeten? Vul dan bij de login je e-mailadres en lidnummer in zoals bekend bij de ledenadministratie. Binnen een minuut ontvang je een nieuw wachtwoord per e-mail.

 
Is BH&BC Breda leuk voor studenten? 

Sinds 2011 is studentenvereniging Phileas Fogg een samenwerking aangegaan met BH&BC Breda met als doel om meer studenten te laten hockeyen. 

GeĆÆnteresseerd in Phileas Fogg en studentenhockey of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar Phileas Fogg! Email:[email protected] of ga naar: http://hcbreda.nl/site/default.asp?option=2&menu=1

 
Is entreegeld eenmalig bij het aangaan van een lidmaatschap? 

Entreegeld wordt eenmalig betaald. Ieder nieuw lid is entreegeld verschuldigd. Oud-leden die voorheen reeds entreegeld hebben betaald, zijn bij opnieuw aanmelden geen entreegeld verschuldigd.

 
Kan ik me aanmelden als vrijwilliger? 

Vrijwilligers spelen een belangrijke rol bij BH&BC Breda. Hiervoor kun je je aanmelden via het ledenadministratiesysteem. De inschrijving als vrijwilliger brengt geen verplichting tot contributiebetaling met zich mee. Direct aanmelden of meer informatie via: http://hcbreda.nl/site/?option=4&menu=4 .

 
Mag ik in meerdere teams spelen; of wat is het invalbeleid? 

Je wordt lid van een team, je mag dus niet in meerdere teams spelen. Invallen teneinde een team te "bevoordelen" en/of te "versterken" is onwenselijk en kan worden aangemerkt als onsportief gedrag conform de statuten van de KNHB. Spelers uit een gelijk niveau of lager spelend team mogen altijd invallen op een gelijk niveau of hoger spelend team. Meer lezen op de site van de KNHB: http://www.knhb.nl/knhb/districten/district+oost+nederland/competitie/DU24395_Speelgerechtigdheid+Junioren+Senioren.aspx

  
Waar kan ik mijn facturen opvragen? 
In het inloggedeelte kun je je facturen downloaden.