FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Clubhuis  Aantal vragen: 2
 Hockeyschool  Aantal vragen: 1
 Lidmaatschap  Aantal vragen: 11
 LISA  Aantal vragen: 1
 Spelregels  Aantal vragen: 2
 Sponsoring  Aantal vragen: 2
 Sportiviteit & respect  Aantal vragen: 4
 Tenue en materiaal  Aantal vragen: 6
 Website  Aantal vragen: 3
 Wedstrijden en trainingen  Aantal vragen: 9

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Website
Hoe plaats ik mijn nieuwsbericht/verslag op de website? 
Heb je een leuke foto, nieuwsbericht of verslag voor de website? Stuur dit dan naar [email protected]. Dan zorgen wij ervoor dat het zo snel mogelijk wordt geplaatst!   
Hoe voeg ik een teamfoto toe aan onze teampagina? 
Coaches, managers en aanvoerders kunnen via LISA direct hun teamfoto toevoegen aan de website. Hiervoor log je eerst in op de website (dus niet op de app!) met je eigen lidnummer en wachtwoord. Onder het kopje "ik", klik je vervolgens op "overzicht". Het team waar je coach, manager of aanvoerder van bent verschijnt dan in het menu aan de linkerkant. Vervolgens kun je rechtsbovenaan klikken op "teamfoto selecteren" en dan de juiste foto uploaden. Deze verschijnt vanaf dan op jullie teampagina. Een nieuwe foto uploaden gaat op dezelfde manier.

 
Ingelogd blijven op de website 
Als je inlogt op de website om naar je eigen dashboardpagina te gaan, kun je het hokje "onthoud mij" aanvinken om er voor te zorgen dat je niet iedere keer opnieuw je lidnummer en wachtwoord nodig hebt om in te loggen. Lukt dit niet op jouw computer? Check dan even je browserinstellingen, om dit te kunnen instellen moet je computer namelijk wel cookies accepteren.