SUPER SATURDAY

zaterdag 13 april 2024   |   10:00 - 18:00   |   Geen locatie ingevoerd
Op zaterdag 13 april vindt alweer de 4e editie plaats van de SUPER SATURDAY, die mede mogelijk wordt gemaakt door RASSERS

In deze editie staat POWER centraal. We focussen op de kracht van de individuele hockeyer én op de kracht van ONZE club.

De wedstrijden van ONZE JO16-1 en JO18-1 zijn het uitgangspunt van een echte fan beleving. Veld 1 wordt de plek waar je die dag wil zijn. Met extra tribunes, een stadionspeaker, fanklappers, een mascotte, challenges en de mini van de week creëren we een 12e man voor de spelers op het veld en een te gekke middag voor de spelers die komen kijken. Geen #orangearmy maar een #bluearmy. We verklappen nog niet alles, maar we kunnen je wel garanderen dat je het niet wil missen.

We kijken ook naar de POWER van de individuele speler. Jullie hebben het wellicht al gezien: op het miniveld staat sinds het begin van het seizoen een snelheidsmeter. Daarmee heb jij je de afgelopen periode al kunnen verbeteren en tijdens Super Saturday gaan we die power meten. Sla jij vanaf 15m een rollende bal op de balk? Zet de snelste score neer en win een prijs. 

En er is natuurlijk meer! Super Saturday is geen Super Saturday zonder shoot-outs. Welke teams gaan meestrijden om die felbegeerde beker en barkaart? Teamfoto’s, Photobooth, Breda tattoos, de Osaka muziektruck, pizza's, de Super Saturday burger en natuurlijk de loterij, het is er allemaal. Super Saturday wordt weer een dag vol hockeyplezier op de mooiste en leukste club van Breda.

Tot 13 april, tot Super Saturday!

P.s. Heb je nog oude sticks, hockey kleding of schoenen liggen? Neem ze dan mee die dag! We zamelen alles in voor Kenya Youth Hockey Development, een organisatie die zich inzet voor kinderen die het minder goed hebben dan wij. Ze gebruiken de hockeysport om plezier te beleven en zich te ontwikkelen.

DE SUPER SATURDAY WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: