Sponsormogelijkheden


Sportsponsoring is een mooie manier om een bijdrage te leveren aan uw naamsbekendheid, maar het is vooral een prachtig instrument om uw sportclub te steunen. In de afgelopen jaren is er door BH&BC Breda een goede relatie opgebouwd met veel bedrijven en ondernemers. Zij verbinden graag hun naam aan één van de oudste clubs van Nederland. Als tegenprestatie krijgen ze een mooi podium om hun bedrijfsnaam in de schijnwerpers te zetten. Daarnaast maken ze deel uit van het netwerk van vrienden van BH&BC Breda samengebracht in Hockeysociëteit Het Blauwe Hart.

De sponsorinkomsten vormen een essentieel onderdeel van het financiële beleid van de club. De plannen voor de komende jaren zijn gericht op het verhogen van kwaliteit met behoud van de verenigingscultuur. Sponsoring is een zeer belangrijke succesfactor om de club enerzijds te helpen bij het realiseren van de plannen op korte termijn en anderzijds de club de komende jaren nog beter te kunnen neerzetten in Breda als een hockeyclub met ambitie.

BH&BC Breda telt op dit moment meer dan 1.600 leden. De vereniging is opgericht in 1906 en is altijd een echte familieclub geweest. Diverse generaties zijn opgegroeid in het Bredase korenblauw en keerden na hun studententijd weer terug om nu samen met hun kinderen op BH&BC Breda te gaan hockeyen. BH&BC Breda verenigt tophockey, breedtehockey, studenten hockey en hockey voor de allerkleinsten in een gezellige ambiance.

Het complex van BH&BC Breda, gelegen aan de rand van het Mastbos, telt 5 kunstgrasvelden waarvan 3 watervelden en 2 zandvelden, plus nog een miniveld. Daarnaast is Breda de eerste in de omgeving met een interactief Mark Lammers hockey veldje (Rabo Plaza). Het gezellige clubhuis is het middelpunt van het terrein. Breda speelt in een korenblauw shirt met clublogo, donkerblauwe broek/rok en korenblauwe kousen.

In het jaar 2016 vierde de club haar 110-jarig bestaan. Onder het motto "Onze Stad, Onze Club" werden gedurende het jaar diverse activiteiten georganiseerd voor leden en oud-leden. Ter ere van dit lustrum is ook een club filmpje gemaakt, een mooie illustratie van het "Breda-gevoel".

Bijgevoegd meer informatie over sponsormogelijkheden in onze sponsoring flyer.

Kenmerken BH&BC Breda

Omvang

ruim 1.600 leden

Aantal velden

5

Volwassenen

700

Trim hockey leden

50

Bandy leden

100

Jeugd

575

Jongste jeugd

250

Jeugd teams

23 Jongste Jeugd en 37 Jeugd teams

Seniorenteams

24 (H) en 19 (D)

Spelers per weekend

1.400

Toeschouwers per speelweekend

1.100 (50% spelers thuis en circa 1,5 gezinslid)

Gebruik accommodatie

2.500


Club van 100
De Club van 100 van BH&BC Breda is opgericht in 1998 voor iedereen met een korenblauw hart. Door een jaarlijkse bijdrage van € 100 middels een schenking is uw gift bij onze Club van 100 volledig aftrekbaar.


Bestuur Club van 100
Jeroen de Goeij | 0620496336| [email protected]
Huib Berendschot | 0652048244 | [email protected]                       
Daniël Mesritz| 0611255298| [email protected]
Anke Feenstra | 0655713022 | [email protected]
VACATURE| NUMMER| MAIL
Mail voor meer informatie [email protected]