Vacatures


Vacatures voor vrijwilligers

BH&BC Breda is een vereniging die draait op de vrijwillige inzet van leden en ouders van leden. Meer helpende handen zijn altijd welkom!! Mocht je meer informatie willen over één van de onderstaande vacatures, neem dan gerust contact op met de in de vacature genoemde contactpersonen, zij zullen meer informatie kunnen verstrekken.

Hieronder een overzicht van de actuele vacatures:

Bestuur

Momenteel hebben wij een vacature voor de bestuursfunctie Tophockey Senioren. Deze functie heeft specifieke verantwoordelijkheid voor onze topteams Dames 1 en 2, Heren 1 en 2 en hun begeleiding en vraagt om een hechte samenwerking met de bestuursverantwoordelijke voor de topjeugd. Indien interesse in deze fantastische en uitdagende functie dan graag een mail naar [email protected]


Sportiviteit en Respect

De S&R commissie richt zich met name op de wijze waarop we met elkaar, de tegenstander en arbitrage omgaan, met als doel het bewustzijn van sportief en respectvol gedrag. Om dit gedrag en besef van jongs af aan te moedigen, richten we ons naast de kinderen ook op de ouders en coaches van de jongste jeugd. Dat gebeurt op kleine schaal zoals de uitreiking van de blauwe taart in het verleden, als op grotere schaal. Denk hierbij aan de week van de inclusiviteit waaraan de club ook aandacht heeft besteed. 

Daarnaast hebben we vanuit S&R een nauwe samenwerking met de andere 4 hockeyclubs in onze regio om met S&R gerelateerde activiteiten een gezamenlijke lijn uit te dragen. 

De commissie is op zoek naar vier nieuwe leden voor een doorstart na de door corona geplaagde seizoenen om een sportieve sfeer op en om de velden te stimuleren en te behouden. 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie meld je dan bij Koert van Damme verantwoordelijk bestuurslid via [email protected] of 06-54261022.