SPECIALTY TRAINING JEUGD - SLAAN

maandag 18 maart 2024   |   16:00 - 19:00   |   Geen locatie ingevoerd
Ben jij door je trainers/coaches geselecteerd voor deze specialty training? Super leuk: Luna Fokke (Kampong D1) geeft samen met Floris en Timo (ONZE Heren 1) training om beter te slaan. Een geslagen bal is een wapen als die op de juiste snelheid wordt uitgevoerd. "Ouderwets'' een bal over het veld zien gaan met een hoge snelheid. Waar we tegenwoordig zonder druk vaak de flats voorbij zien komen is slaan onder druk veel handiger. De handeling is sneller dan bij flatsen waardoor je snel de pass kan geven ipv dat de flats wordt onderschept. Een basistechniek waar we zeker veel aan hebben en waarmee we bij een goede uitvoering het hele veld mee kunnen bespelen. Tegenwoordig zien we steeds meer passing met de backhand dus naast de forehand zal die zeker ook geoefend worden. We verwachten je 10 minuten voor je starttijd die je van je trainer/coach/manager hebt doorgekregen bij veld 1.

Specialty trainingen maken deel uit van de Breda Hockey Academy. Het doel van specialty trainingen is jeugdspelers, die dit willen en namens het team worden aangewezen, de kans geven zich te verbeteren/specialiseren op een bepaald onderdeel. Trainers en managers van jeugdteams O12-O18 konden spelers afvaardigen namens een team op basis van de rol in het team én de motivatie van de betreffende speler om zich te verbeteren. Hun deelname aan de specialty training moet een positieve impact kunnen hebben op het team. Per team kunnen per specialty maximaal 3 spelers aangemeld worden. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen per specialty kunnen er 1, 2 of 3 spelers van een team meedoen. Ben je deze keer niet gekozen? Niet getreurd, er zijn nog diverse andere specialties dit seizoen. 

Jeugdtrainers voorrang bij groot aantal aanmeldingen
Op ONZE club hebben we diverse jeugdleden die training geven aan andere jeugdleden. Wanneer er meer deelnemers dan plekken zijn voor de specialty training zal voor het invullen van de plekken 2 en 3 per team voorrang gegeven worden aan spelers die ook training geven omdat zij de kennis zelf weer kunnen doorgeven tijdens trainingen die zij geven.

De voorwaarden
Van de deelnemers verwachten we inzet, motivatie en commitment. ONZE club investeert met deze specialty trainingen extra in jeugdspelers. Voor deelnemers zijn deze specialty trainingen gratis. Wat verwachten we van deelnemers?

- Je komt op tijd
- Je zet je in tijdens de training en je doet actief mee
- Je gaat respectvol om met de andere deelnemers en trainers
- In de periode tussen de twee trainingen in ga je zelf oefenen