SPECIALTY TRAINING JEUGD - SLEPEN

maandag 4 maart 2024   |   16:00 - 19:00   |   Geen locatie ingevoerd
Ben jij door je trainers/coaches geselecteerd voor deze specialty training? Super leuk: Boris Burkhardt (Amsterdam H1) geeft samen met Bodil Keus (ONZE Dames 1) training in deze speciale techniek. 

Specialty trainingen maken deel uit van de Breda Hockey Academy. Het doel van specialty trainingen is jeugdspelers, die dit willen en namens het team worden aangewezen, de kans geven zich te verbeteren/specialiseren op een bepaald onderdeel. Trainers en managers van jeugdteams O14-O18 konden spelers afvaardigen namens een team op basis van de rol in het team én de motivatie van de betreffende speler om zich te verbeteren. Hun deelname aan de specialty training moet een positieve impact kunnen hebben op het team. Per team kunnen per specialty maximaal 3 spelers aangemeld worden. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen per specialty kunnen er 1, 2 of 3 spelers van een team meedoen. Ben je deze keer niet gekozen? Niet getreurd, er zijn nog diverse andere specialties dit seizoen. 

Jeugdtrainers voorrang bij groot aantal aanmeldingen
Op ONZE club hebben we diverse jeugdleden die training geven aan andere jeugdleden. Wanneer er meer deelnemers dan plekken zijn voor de specialty training zal voor het invullen van de plekken 2 en 3 per team voorrang gegeven worden aan spelers die ook training geven omdat zij de kennis zelf weer kunnen doorgeven tijdens trainingen die zij geven.

De voorwaarden
Van de deelnemers verwachten we inzet, motivatie en commitment. ONZE club investeert met deze specialty trainingen extra in jeugdspelers. Voor deelnemers zijn deze specialty trainingen gratis. Wat verwachten we van deelnemers?
-Je komt op tijd 
-Je zet je in tijdens de training en je doet actief mee
-Je gaat respectvol om met de andere deelnemers en trainers
-In de periode tussen de twee trainingen in ga je zelf oefenen