Samenwerking met Medifit Fysiotherapie

Lekker hockeyen, daar gaat het om! 

Medifit is als Partner van HC Breda de aangewezen fysiotherapeut van de club met nadruk op de jeugd. Zowel voor de toplijn als de breedte. Blessurebehandeling is net zo belangrijk als het voorkómen van blessures. Medifit Fysiotherapie staat voor veilig en verantwoord sporten, voor jong en oud, op elk niveau.


Medifit levert ONZE club kennis in de vorm van trainingen over (onder meer en uit te breiden met andere onderwerpen) loopscholing, warming-up en verbetering van motorische vaardigheden. Dit doen ze door middel van een train-de-trainer methode, trainingen op het veld en voorlichtingsavonden.

Medifit zal ook een blog op ONZE site verzorgen en input leveren voor informatiemails aan trainers en berichtgeving aan de leden.


Bij een blessure wil je daar zo snel mogelijk vanaf, en een sportfysiotherapeut van Medifit kan je hierbij helpen. HC Breda en Medifit Fysiotherapie werken samen om bij een blessure snel te schakelen. Wat is de diagnose? Hoe pakken we het aan en wat is wijsheid als het gaat om hockey? 


Wat kun je verwachten:

  • Goede fysiotherapeuten
  • Gratis screening bij de club op dinsdag- en donderdagavond
  • Snel schakelen, binnen 24 uur een Intake bij de praktijk
  • Duidelijk individueel advies en actieplan
  • Voor de jeugd, afstemming met je trainer

Aanmelden:

De sportspreekuren op de club vinden plaats op dinsdag en donderdag van 18.00-19.00. Je kan je hiervoor aanmelden via [email protected] of  076-2043023. 


Kosten:

Het spreekuur op de club is mede mogelijk gemaakt door HC Breda en is gratis voor ONZE leden.

Consulten in de praktijk gaan via de zorgverzekering.


Website:

Kijk ook eens op de website: www.medifitfysiotherapie.nl/locaties/fysiotherapie-breda/princenhage/ 

of www.medifitfysiotherapie.nl/locaties/fysiotherapie-breda/pellikaan-breda/