Vacatures


Horeca manager (betaald, ca 20 uur/per week)


BH&BC Breda is één van de oudste hockeyclubs van Nederland (115 jaar jong) en een gezellige vereniging op een unieke locatie met een mooi clubhuis. Na de trainingen en wedstrijden verzorgen wij de horeca (bar, keuken en terras) voor sporters en toeschouwers en zijn we verantwoordelijk voor het complex. Met de groei van onze vereniging en door de professionaliseringsslag die we doormaken, willen we de aansturing en bemanning van de horeca deels betaald laten uitvoeren. Een leuke uitdagende functie van ongeveer 20-24 uur per week. Veel contact met leden, toeschouwers en vrijwilligers. En bovenal heel veel gezelligheid. 
Wij zoeken een zelfstandig persoon met horeca ervaring, iemand die weet van aanpakken en initiatief toont. Iemand die achter de bar de scepter zwaait en meedenkt over verbeteringen om die vervolgens, in overleg met de clubcommissie, ook door te voeren. Je hebt affiniteit met het verenigingsleven en de hockeysport; jij zorgt voor de gezellige 3e helft!
Voor meer informatie en vragen, bekijk de vacature in de nieuwsberichten, of stuur een mail naar Vincent van der Loo: [email protected] of bel 06-83644058.


Vraag voor vrijwilligers


BH&BC Breda is een vereniging die draait op de vrijwillige inzet van leden en ouders van leden. Meer helpende handen zijn altijd welkom!! Mocht je meer informatie willen over 1 van de onderstaande vacatures, neem dan gerust contact op met de in de vacature genoemde contactpersonen, zij zullen meer informatie kunnen verstrekken.

Hieronder een overzicht van de actuele vacatures:

 1. Wedstrijdsecretariaat - Junioren
  Wij zijn op zoek naar een wedstrijdsecretaris (of duo) voor ONZE jeugd.
  Aantal uren per week: 2 à 3 uur. 
  1. Kun je goed organiseren en plannen?
  2. Ben je niet bang om initiatief te nemen, knelpunten te signaleren en op te lossen? 
  3. En kun je handig overweg met excel en communicatie systemen?Dan ben jij onze man of vrouw! En deze functie is nog leuker en kan heel goed met z’n tweeën worden uitgevoerd.
   Wil je graag meer informatie of heb je vragen/interesse, stuur een mail naar [email protected].
 1. Bestuur
  Momenteel hebben wij een vacature voor de
  bestuursfunctie Tophockey Senioren.  Deze functie heeft specifieke verantwoordelijkheid voor onze topteams Dames 1 en 2, Heren 1 en 2 en hun begeleiding en vraagt om een hechte samenwerking met de bestuurverantwoordelijke voor de topjeugd. Indien interesse in deze fantastische en uitdagende functie dan graag een mail naar [email protected].

 2. Communicatie commissie
  Wij zijn op zoek naar een
  voorzitter voor de communicatie commissie. Het zou fantastisch zijn iemand te kunnen verwelkomen met een achtergrond of gezonde interesse in alles wat met communicatie te maken heeft. Bovendien zouden wij graag een jeugd of jong-senioren lid willen aantrekken om ons TikTok account, samen met onze jongste leden, te ontwikkelen en meer op de kaart te zetten.
  We horen graag van jullie via mailadres; [email protected]

 3. Financiële commissie
  Onze penningmeester is op zoek naar een
  financieel administratieve medewerker voor het toekennen van de juiste abonnementen (contributies) aan al onze spelers, trainingsleden, bandyleden etc. Een ideale taak die niet tijd/dag gebonden is maar wat drukker is aan het begin van het seizoen en dan sporadisch zal moeten worden bijgehouden. Je werkt nauw samen met onze ledenadministratie. Interesse? Stuur dan een mail naar; [email protected]