Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_keeper.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Wegwerkzaamheden Burg. de Manlaan

Nieuwsafbeelding
20-10-2019

UPDATE voor deze week;
De Burgemeester Kerstenslaan is momenteel gesloten voor verkeer. ONZE club en parkeerplaats kunnen alleen via Montespark of van de andere kant, via de Dr Schaepmanlaan, langs Sprint, met de auto worden bereikt....


Maandag 21 oktober beginnen er werkzaamheden op de Burg. de Manlaan en Burgemeester Kerstenslaan. Het werk duurt ongeveer twee maanden, als het weer meezit. Het betreft onderhoud en tegelijk maatregelen voor de veiligheid en daar zijn wij als club blij om.

De volgende werkzaamheden vinden plaats:

  • Nieuw asfalt voor beide wegen;
  • De aanleg van in totaal 7 drempels in zowel de Burgemeester de Manlaan als de Burgemeester Kerstenslaan;
  • Aanbrengen van fietsstroken van rood asfalt aan beide zijden van beide wegen.

Dit betekend wel dat de club lastiger met de auto bereikbaar zal zijn. Kom dus zoveel mogelijk op de fiets, of carpool met elkaar. Verzamel ook niet op de club voor uitwedstrijden, maar doe dat op een alternatieve locatie.

Er wordt gebruik gemaakt van asfaltkleefmiddel. Dat kan bij betreding vervuiling aan de auto, fiets, of schoenen veroorzaken.


In week 44, vanaf 28 oktober worden de eerste van een aantal nieuwe lagen aangebracht.

De weken daarna gaat het werk verder richting de Heeren van Oranje.


Volgens de huidige planning, dus zonder weer problemen zoals nachtvorst en hevige regens, zal op 25 en 26 november over de hele weg in één keer de toplaag worden gelegd. De parkeerplaats zal dan niet bereikbaar zijn.


Zodra er meer belangrijke informatie vrijkomt zullen we dit natuurlijk met iedereen delen.


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws