Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_sticks.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Waarschuwing; mogelijke parkeerboetes!

Nieuwsafbeelding
24-9-2019


Beste leden en ouders van leden,

Afgelopen zaterdagochtend hebben wij een bezoek gehad van Handhaving Breda. Zij hebben geconstateerd dat er een groot aantal auto’s buiten de parkeerplaats aan de Burgemeester de Manlaan, langs het voetpad en tussen de bomen stonden geparkeerd, wat niet is toegestaan.

Onze woordvoerders hebben uitgelegd dat de zaterdag een druk bezette ochtend is, niet alleen door onze leden, maar ook bezoekers aan Atletiekvereniging Sprint plus een grote groep (Nordic) wandelaars. Bovendien zijn een aantal parkeerplekken niet toegankelijk vanwege werkzaamheden van de gemeente. Team Handhaving heeft die zaterdag dan ook geen actie ondernomen.
Maar...

Graag willen wij jullie erop attenderen dat er een zeer grote kans bestaat dat er de komende (zater)dagen parkeerboetes zullen worden uitgedeeld aan iedereen die in de bossen, op onverharde grond, op het gras naast het wandelpad staan geparkeerd.

Als club raden wij daarom aan;

  1. Indien mogelijk, bezoek ONZE club op de fiets, met name op de zaterdagochtend tot een uur of 12.00 want dan is de parkeerplaats het drukst bezet.

  2. Als het niet mogelijk is om met de fiets te komen (bijvoorbeeld voor ONZE allerkleinsten) stellen wij voor om indien mogelijk te carpoolen.

  3. Voor de teams die uit spelen en in de ochtend moeten vertrekken, graag verzamelen op een alternatieve locatie.

Ondertussen hebben wij contact gehad met de Gemeente Breda wat betreft de werkzaamheden in de parkeerplaats en zij zullen hun werknemers de opdracht geven om op zaterdag de afgezette werkruimte zoveel mogelijk in te krimpen en daarmee een aantal parkeerruimtes tijdelijk vrij te geven.

Met vriendelijke groet,

Het BestuurReacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws