Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

De 7 nwe spelregels door Coen van Bunge

Nieuwsafbeelding
4-9-2019

Coen is een Nederlands internationaal hockeyscheidsrechter. Hij is sinds 2003 actief in de Nederlandse Hoofdklasse. Van Bunge fluit op het hoogste internationale niveau en floot onder andere wedstrijden op de Olympische Spelen in 2016.  Sinds 1 februari 2019 werkt Coen van Bunge voor de KNHB.

De belangrijkste regelwijziging is dat er voor alle teams (behalve jongste jeugd) voortaan in vier kwarten van 17,5 minuten wordt gespeeld.

Voor uitleg van de 7 nieuwe spelregels voor dit seizoen is het misschien handig de onderstaande video van Coen te bekijken; hier wordt alles heel duidelijk, met beeld, uitgelegd en gedemonstreerd.

Veel succes allemaal vandaag, morgen en de rest van dit nieuwe seizoen!
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws