Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_keeper.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Swim to Fight Cancer - schrijf je nu in!

Nieuwsafbeelding
16-8-2019

Zwem als team voor een ander!!

Voor de allereerste keer vindt Swim to Fight Cancer plaats in Breda, op zondag 1 september 2019. Een mooi en uniek evenement in de Bredase haven en de singels. Die dag wordt een vuist gemaakt tegen kanker om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF wetenschappelijk kankeronderzoek.

Onze hoofdsponsor Oryx wil graag bijdragen aan dit evenement! En sponsort de aanmelding van de eerste 200 jeugdleden van HC Breda. We vinden dit als club natuurlijk een fantastisch evenement én gebaar van Oryx. En hopen daarom op meer dan 200 inschrijvingen van onze jeugdleden, als individu of gezellig met je hele team. 

Dus gooi je agenda leeg, save the date en zwem mee in het HC Breda team by Oryx. Je zwemt samen (in dezelfde wave) voor mensen die je lief hebt, waar je van houdt, die strijden tegen kanker, die de ziekte hebben overwonnen of voor de mensen die zijn overleden aan deze rotziekte. 

Hoe werkt de inschrijving:

Ga naar https://www.fightcancer.nl/fundraisers/hcbreda

Kies een afstand 250m, 500m of 2000m en vul je gegevens in tot aan de betaal link (deze hoeft dus niet). Vervolgens wordt er een persoonlijke pagina voor je geactiveerd, zodat je zelf ook nog geld kunt ophalen voor het goede doel. Je zult daar ook zien dat de initiator van ons team, Marlien Kaptein, het eerste geld al binnen heeft!

Inschrijven kan tot 25 augustus, dus wacht niet langer en neem actie - NU!