Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Briefing met Claire Druijts - 5 september

Nieuwsafbeelding
20-7-2019

Beste clubscheidsrechters, CS-Plussers, coaches, managers en andere belangstellenden,

De Arbitragecommissie van BH&BC Breda organiseert een scheidsrechter briefing, deze briefing zal worden gegeven door Claire Druijts. Claire is een van de top scheidsrechters zowel op nationaal als internationaal niveau.

Waarom een briefing. In navolging van de KNHB die 2 keer per jaar een briefing organiseert, heeft de Arbitragecommissie gemeend dat ook een briefing goed en nuttig is voor ons.

Met deze briefing hopen we de wat weggezakte kennis en regels van het fluiten weer worden opgehaald. Daarnaast is het belangrijk dat wij als wij fluiten, de regels consequent en gelijkwaardig toepassen.

Verder zullen er vast wel weer nieuwe regels komen die vanaf het nieuwe seizoen gaan gelden.

Voor coaches en managers is een briefing eigenlijk ook een ‘must’ en wel om een aantal redenen; het opfrissen van de regels en weten wat de afspraken zijn die overall gemaakt zijn door de arbitrage.

Datum Briefing: Donderdag 5 september 2019

Locatie: Clubhuis HC Breda

Tijd: 19:30 uur – 21:30 uur

Inloop vanaf 19:00 uur.

Wij verzoeken jullie zo snel mogelijk aan te geven of je wel/niet komt. Je kunt een mailtje sturen naar [email protected]. Om het administratief goed te kunnen registreren graag met vermelding van naam en in welke hoedanigheid je komt.

Wij hopen jullie in grote getalen 5 september 2019 te kunnen begroeten.

De Arbitragecommissie BH&BC Breda.


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws