Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_keeper.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_FJeugd.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Winnaar blauwe taart!

Nieuwsafbeelding
25-6-2019
Hebben we al verteld welk team de laatste blauwe taart van dit seizoen heeft ontvangen?

Dat waren de jongens van D5, die ook nog eens kampioen zijn geworden!! Deze jongens hebben op 25 mei thuis gespeeld tegen Pelikaan en hebben aan het einde van deze zeer spannende strijd de Blauwe kaart met complimenten voor het sportieve spel overhandigd aan de aanvoerder van Pelikaan. Dit is zelfs in een post op de Facebook pagina van Pelikaan geplaatst waarin nog eens werd benadrukt hoe leuk het is als er sportief met elkaar wordt omgegaan!  

Wat ons betreft is dit een goed uithangbord voor onze club en voor ons thema sportiviteit en respect op en rondom het veld. JD5 de taart hebben jullie dik verdiend!! 

Rest ons ook nog een eervolle vermelding te doen voor de teams die hun blauwe kaart al dan niet voorzien van foto, aan ons hebben opgestuurd: M6E7, M8E1, M8E3, M8E4 en MD7. Blijf dit vooral doen en wie weet wint jouw team volgend seizoen de blauwe taart! 

Sportieve groet, 

Commissie Sportiviteit en Respect