Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_sticks.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_plezier_familie.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Dames Vet.A naar NK

Nieuwsafbeelding
9-6-2019 Wat zijn we trots op 'onze' Dames Veteranen A! Ze hebben zich geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap Veteranen dat op zondag 23 juni in Tilburg wordt gespeeld. Hopelijk komen jullie de dames massaal aanmoedigen.

NOTEER:
Zondag 23 juni

WAAR?
Bredaseweg 447
5036 NA  Tilburg

Het beloofd een sportieve en gezellige dag te worden. Onze Dames gaan in de poule de strijd aan met Zwart-Wit, Spandersbosch & Hoco. Het speelschema is als volgt:
10.00 uur Breda - Spandersbosch (veld 3)
13.00 uur Breda - Hoco (veld 5)
14.30 uur Halve finales
16.20 uur Finale

HC Tilburg hoopt er een mooie hockeydag van te maken voor de hele familie. Voor de kinderen wordt onder meer een Bovenlander Clinic georganiseerd waarvoor je 's ochtends kunt inschrijven. Alle toeschouwers wordt gevraagd rekening te houden met de volgende huisregels:
- het is niet toegestaan vuurwerk af te steken;
- het is verboden om alcohol mee te nemen naar het complex van HC Tilburg.
- loslopende honden zijn niet toegestaan.


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws