Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Blauwe Kaart, Blauwe Taart

Nieuwsafbeelding
15-3-2019

Beste coaches,

De tweede helft van de competitie gaat weer van start..

Om weer wat extra aandacht te vestigen op het thema "Sportiviteit en Respect in en om de velden", zal ook nu weer ieder thuisspelend jeugdteam een blauwe kaart ontvangen bij de wedstrijdtafel. 

Het is de bedoeling dat de kaart door het thuisspelende team wordt ingevuld met een compliment over de tegenstander, uiteraard liefst zo origineel mogelijk! Zet jouw team (eventueel met tegenstander) en de ingevulde blauwe kaart op ludieke wijze op de foto en stuur deze foto + een leesbare versie van de ingevulde blauwe kaart naar het e-mailadres dat op de blauwe kaart staat genoemd. Wie weet wint jouw team wel die overheerlijke blauwe taarten!

Het team dat de meest originele inzending instuurt, maakt kans op het winnen van de overheerlijke blauwe taart!! De winnaar van de Blauwe Taart zal medio april bekend worden gemaakt. 

De winnaar van de blauwe taart van de eerste competitiehelft was Meisjes D1. De taart is op 24 november jl. aan dit team uitgereikt. Overigens verdient Meisjes D7 een eervolle vermelding omdat zij twee keer een blauwe kaart hadden ingestuurd maar helaas alleen de blauwe kaart op de foto hadden gezet..

We zien jullie inzendingen graag tegemoet!

Sportieve groet,

Commissie Sportiviteit & Respect