Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_keeper.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Introductie Rabobank Clubcard

Nieuwsafbeelding
19-2-2019

Binnenkort hebben wij een nieuw kassasysteem in het Clubhuis. Met de introductie van het nieuwe kassasysteem introduceren wij ook de Rabobank Clubcard. Met deze pas kun je vanaf maandag 4 maart 2019 nog makkelijker afrekenen aan de bar. Het is vanaf deze datum niet langer mogelijk contant te betalen.

De Rabobank Clubcard heeft enkele belangrijke voordelen: je hoeft geen geld meer mee te nemen naar de club en je hebt overzicht en controle over je bar uitgaven (of die van je kind).

Afrekenen bij BH&BC Breda

  • Met je gewone Pinpas
  • Met de Rabobank Clubcard (met voldoende saldo)
  • Met mobiel betalen in de KNIP app

 Opladen van de Rabobank Clubcard

  • Thuis met iDEAL via www.mijnkniponline.nl
  • In het clubhuis met je eigen bank Pinpas
  • Via de KNIP app, koppel pas en rekening

Hoe krijg ik mijn Rabobank Clubcard?

Alle jeugdleden tot en met de C-jeugd ontvangen eenmalig een gratis Rabobank Clubcard. Deze zullen via de coaches en managers aan de teams uitgedeeld worden. Alle oudere teams krijgen één gratis Rabobank Clubcard die het team kan gebruiken om een team-pot bij te houden. Ook deze zullen via de coaches, managers of captains verspreid worden.

Hoe werkt betalen met de Rabobank Clubcard?

Voor de administratieve afhandeling heeft BH&BC Breda een overeenkomst gesloten met Twelve. Zij zijn leverancier van ons nieuwe kassasysteem in het clubhuis en beheren de BackOffice van de betaalfunctie van de Rabobank Clubcard.

De Rabobank Clubcard is een veelzijdig betaalmiddel dat je het nodige gemak en voordeel oplevert. Met deze persoonlijke ledenkaart kun je bij BH&BC Breda aan de bar afrekenen. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met je persoonsgegevens. Deze worden in geen geval aan anderen verstrekt. Bij een Rabobank Clubcard betaling heb je geen pincode nodig. Om af te rekenen wordt de Clubcard op de kaartlezer gelegd, dat is alles.

Hoe activeer ik mijn Rabobank Clubcard?

Voordat je met de Rabobank Clubcard kan betalen, dien je de Rabobank Clubcard te activeren door deze op te waarderen met een saldo. Je Rabobank Clubcard is gereed voor gebruik zodra er saldo op staat.

Hoe kan ik saldo laden op mijn Clubcard?

Dat kan aan de bar in het clubhuis, via de KNIP app of via internet (iDEAL). In het eerste geval betaal je met je Pinpas en wordt het bedrag direct op je Rabobank Clubcard gezet. Om je Rabobank Clubcard via internet op te laden ga je naar www.mijnkniponline.nl en log je in op je persoonlijke pagina. Om veiligheidsredenen heb je een loginnaam en wachtwoord nodig die je in een aparte e-mail ontvangt. Wanneer je de Rabobank Clubcard met iDEAL op wilt laden, kost dat €0,40 transactiekosten. Het bedrag dat je erop wilt zetten, is daarna vrij te kiezen. Dit zijn de kosten die Twelve aan BH&BC Breda in rekening brengt.

Kan ik met mijn Rabobank Clubcard ook ergens anders betalen?

Nee, met het tegoed op je Rabobank Clubcard kan alleen bij BH&BC Breda worden afgerekend.

Kan er saldo worden teruggestort of uitgekeerd?

Saldo wat op de Rabobank Clubcard staat kan alleen worden teruggestort op een bankrekening bij beëindiging van het lidmaatschap. Stuur een e-mail naar [email protected] met al je gegevens, pasnummer en banknummer.

Hoe weet ik wat mijn actuele saldo is?

Je kunt aan de bar om een bonnetje vragen. Op de bon staan de consumpties en het actuele saldo. Je kunt aan de bar ook vragen om een saldo afdruk te maken.

Een andere mogelijkheid is inloggen op www.mijnkniponline.nl (ook via www.hcbreda.nl te bereiken). Deze site is te bereiken via elke mobiele telefoon, tablet of computer. Op deze site kan je je saldo en gebruikte consumpties inzien, gegevens wijzigen en je pas opwaarderen middels iDEAL. Bovendien is het mogelijk om:

  • Rekeningen te koppelen, dat wil zeggen dat bijvoorbeeld alle gezinsleden vanuit dezelfde rekening betalen;

  • Log-ins koppelen, de rekeningen blijven apart maar de bestedingen kunnen wel worden ingezien vanuit één log-in (misschien handig als je wilt weten wat je kinderen zoal aan de bar kopen).

Wat doe ik als ik het niet eens ben met een saldo-afboeking?

Het is mogelijk om een transactie te corrigeren. Dit kan alleen gebeuren door de penningmeester. Stuur een e-mail met je gegevens en in de mail je vraag naar: [email protected].

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Na inloggen op www.mijnkniponline.nl kun je onder de menuoptie ‘Instellingen’ en ‘Mijn gegevens’ je gegevens wijzigen.

Ik heb geen e-mail met inlognaam ontvangen, wat moet ik doen?

Per e-mail ontvangt je de benodigde inloggegevens. Indien je geen gegevens hebt ontvangen, of je e-mailadres niet bekend is bij de Club, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Wat moet ik doen bij diefstal of vermissing en ben ik dan mijn saldo kwijt?

Blokkeer je Rabobank Clubcard zo snel mogelijk. Na inloggen op www.mijnkniponline.nl kan je onder de menuoptie ‘Blokkeren’ meteen de desbetreffende clubcard blokkeren. Het saldo blijft gewoon op de server staan maar snel blokkeren is wel van belang omdat de vinder misbruik zou kunnen maken van je Rabobank Clubcard.

Wat moet ik doen indien mijn Rabobank Clubcard niet werkt?

In dat geval stuur je een email naar [email protected].

Hoe kom ik aan een nieuwe Rabobank Clubcard?

Een nieuwe pas kan aangevraagd worden bij [email protected], of worden gekocht aan de bar in het clubhuis.

Kunnen niet-leden (bijvoorbeeld ouders) ook een Rabobank Clubcard aanvragen?

Ja dat kan door middel van een verzoek per email naar [email protected]. De aanvraag zal vervolgens door BH&BC Breda worden beoordeeld.

Hoe zit het met de Rabobank Clubcard voor minderjarige leden?

Voor ouders/verzorgers van minderjarige leden bestaat de mogelijkheid om het saldobeheer over de Rabobank Clubcard voor hun kind te voeren. Hiermee kun je de uitgaven limiteren.

Is er een Rabobank Clubcard voor teams?

Ja, alle B-jeugd, A-jeugd en senioren teams krijgen éénmalig een gratis Rabobank Clubcard. De Rabobank Clubcard zal via de coaches, managers of captains verspreid worden. Hierna kan deze pas gebruikt worden voor de teampot. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws