Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_keeper.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_sticks.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Start Trainingen

Nieuwsafbeelding
15-2-2019

Start trainingen lente competitie

 

De zaalperiode is bijna afgelopen en daarom blikken we alvast vooruit naar de lente competitie. De Breedte Jeugd en de Jongste Jeugd zullen weer gaan beginnen met de buitentrainingen in de week van 18 februari. Of de buitentrainingen allemaal door kunnen gaan in februari is natuurlijk afhankelijk van het weer, maar we hopen een mooie voorbereiding te kunnen draaien voordat de lente competitie weer gaat beginnen!

 

LET OP:

De start van de veldtrainingen geldt voor de 8tallen alleen voor de woensdagtraining (cq toptraining op dinsdag). De 8tallen trainen tot en met 1 maart op vrijdag nog in de zaal.

Hebben jullie nog vragen dan horen we dat natuurlijk graag. Tot snel op het veld!

Met sportieve groet, 

Marjolein Verheem (HOT CD Jeugd en Jongste Jeugd)
Nic Hagemeijer (HOT AB Jeugd en Jongste Jeugd)