Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_keeper.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_FJeugd.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Winter loop en conditietraining

Nieuwsafbeelding
28-11-2018Geen zin om tijdens de wintermaanden op de bank voor de TV door te brengen. Dan is dit iets voor jou! De club heeft weer een tof aanbod van loop en conditietrainingen die zorgen dat je ook deze winter goed bezig blijft.
Het aanbod is niet allen voor de jeugd, ook voor onze senioren hebben we kracht, coördinatie en conditie training. Alle soorten trainingen zijn beschreven in bijgevoegde brief van onze HOT's Marjolein en Nic.

Aanmelden is makkelijk via de app;
- selecteer rechtsonder 'meer', 'evenementen' en klik de juiste dag aan

Of via de site https://www.hcbreda.nl;
- ga naar 'inloggen', 'club', 'evenementen' en klik ook hier de juiste dag aan

Betalen loopt direct via IDEAL en het is ook mogelijk voor managers om een heel team in the schrijven, maar VOL is VOL, dus wacht niet te lang!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws