Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

KG1 niet betreden!

Nieuwsafbeelding
12-8-2018Hallo allemaal!

De meeste van jullie zijn waarschijnlijk weer terug van vakantie/alweer aan het werk, een aantal genieten nog even in de laatste weken van de (school-)zomervakantie en tevens de hockey-zomerstop.

Zoals aangekondigd tijdens de Bijzondere Algemene Ledenvergadering van 11 juni jl. hebben wij de zomerstop benut om KG1 aan te pakken. De vervanging van dit veld is meteen na het opruimen van alle Champions Trophy voorzieningen van start gegaan. De afbouw na dit mooie event heeft langer geduurd dan verwacht waardoor de werkzaamheden voor KG1 iets later van start zijn gegaan.

Alhoewel het nieuwe seizoen nog niet van start gaat, beginnen de trainingen van de toplijn vanaf morgen; 13 augustus. 

KG1 mag nog NIET worden betreden deze week. 

Wij streven ernaar om het veld aanstaande vrijdag te laten keuren en zullen jullie berichten zodra we het veld mogen gaan gebruiken.

Met vriendelijke groet en tot gauw!

Het bestuur.