Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_sticks.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_keeper.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Eikenprocessierups op de club

Nieuwsafbeelding
9-6-2018Let op: er zijn eikenprocessierupsen gesignaleerd op het terrein van BH&BC Breda! Laat kinderen niet spelen achter de barakken (van de keepersspullen) of in de bosjes naast de speeltuin en het miniveld!!

Eikenprocessierupsen kunnen leiden tot vervelende gezondheidsklachten, zoals ernstige jeuk, ontstekingen en ademhalingsproblemen. Hiervoor hoeft men niet in rechtstreeks contact met de rups te zijn geweest, de haartjes van de rupsen kunnen ook door de wind worden meegevoerd.