Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Officiële Opening Veld 4

Nieuwsafbeelding
1-6-2018De officiële opening van veld 4 was een ware samenkomst van jong en oud!

Op woensdag 23 mei was het zover. Onze nieuwe trots; het prachtige gerenoveerde veld 4, klaar voor ontvangst van de beste heren en dames hockeyers ter wereld tijdens de aanstaande Rabobank Champions Trophy 2018, werd in het bijzijn van Paul de Beer, wethouder sport, geopend door onze jongste jeugd.

De 7-jarige Saar Bruggeman en Mathijs Foppen, beide 3F1 en de 8-jarige Florine Duncker uit 8E1 waren zo stoer om een shoot-out te willen nemen tegen de keeper van het Grand Masters Nederlands 70+ hockeyelftal. Dit team was te gast voor een Interland tegen het 70+ team van Duitsland.

Voordat het Interland van start ging, nam Saar, als eerste, de bal in haar stick om een  poging te wagen en het 'openingsdoelpunt' te scoren.  Na vele intensieve en spannende pogingen werd er gefloten door de bondscheidrechters en mochten de anderen het proberen. 
Uiteindelijk heeft onze Mathijs het doelpunt kunnen scoren wat de opening van het prachtige veld 4 markeerde.

De kinderen, onder begeleiding van onze HOT's Nic Hagemeijer en Gijs Boeren hadden zelfs het 'Wilhelmus' geoefend om onze Nederlandse 70+ helden aan te moedigen.

Hartelijk dank aan alle spelers, supporters, trainers en begeleiders die van deze middag een gezellige en mooie gelegenheid maakten!