Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_keeper.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Let op! Beperkt parkeren zondag 6 mei

Nieuwsafbeelding
4-5-2018
Ter informatie voor onze thuisspelende senioren: zondag 6 mei organiseert Atletiek Vereniging Sprint de Wings for Life World Run.

Het evenement begint om 12.00 uur en hierdoor zal los van de extra bezoekers, ook drukte zijn in de straat, beperkte parkeergelegenheid en rond die tijd, zodra de lopers van start gaan zal het moeilijk zijn onze club via de parkeerplaats te bereiken. 

Wij adviseren dan ook dat thuisspelende teams indien mogelijk met de fiets te komen! Het is eventueel mogelijk om de auto te parkeren bij de Heren van Oranje, maar ook hier zal het druk zijn.

Voor meer informatie over dit evenement kijk op de volgende site.