Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_keeper.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Gezocht: zaterdag barhoofden

Nieuwsafbeelding
17-4-2018
Wil je graag je steentje bijdragen aan de club, vind je het leuk om met mensen te werken en ben je niet bang je handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die barhoofd willen zijn.

Wat houdt het in:
 Je bent 4 x per seizoen barhoofd waarbij je een ploeg vrijwillige barmedewerkers aanstuurt. Je gaat over het reilen en zeilen van het clubhuis en aan het einde van de dag sluit jij af. In de ochtend is er een vast barhoofd, Nel, dus je begint vanaf half twaalf.

Reageren?

Je kunt je reactie sturen naar [email protected] Wij hopen natuurlijk op heel veel enthousiaste reacties!